19 Mart 2013 Salı

TELEFON KARSILAŞTIRMA

5 BÜYÜK AKILLI TELEFONUN KARŞILAŞTIRMALI ÖZELLİKLERİ

Teknoloji devleri son zamanlarda ard arda yeni teknoloji akıllı telefonları piyasaya sürüyor. Özellikle Apple'ın dümenin başında bulunduğu pazarda Samsung Galaxy'si ile
gönülleri fethediyor. Ortaya çıkan yarış sonucunda ise teknolojiler o kadar ilerliyor ki insan hangisini seçeceğini şaşırabiliyor.  Peki hangi telefon alıcılara ne teknoloji sunuyor? Fiyatları nedir?


GALAXY S4
Göz hareketlerini komut olarak algılayan Galaxy S4, neredeyse aklınızdan geçenleri okuyarak ne yapmak istediğinizi anlıyor. (Türkiye fiyatı henüz belli değil. 2000 TL'nin altında olacak..)


iPHONE 5
iPhone bilindiği üzere son yıllarda çağ atlayan akıllı telefon pazarının babası.. Yani o ne derse o oluyor.. Hali hazırda yeni teknolojileri piyasaya kazandıran Apple tasarım farklılıklarıyla ön plana çıkar oldu. (2179 TL)


BLACKBERRY Z10
Piyasaya büyük bir çıkışla giren fakat bitme noktasına gelen şirket, çareyi dokunmatik sisteme geçerek arıyor. Oldukça da gideri var. Haydi hayırlısı! (1889 TL)


NOKIA LUMIA
Her ne kadar telefon pazarının dedelerinden biri olsa da Nokia'da bitik. Çareyi Microsoft ile güçbirliği yaparak arayan Nokia, Windows 8'li Lumia'sıyla güzel işler çıkartıyor. (1649 TL)


HTC ONE
 Özellikle fiyatı ile akıllı telefon alıcılarının gözdelerinden biri olan HTC akıllı telefon devi abilerinin takipçisi durumunda... (899 TL)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder